Indkørsler for alle

LT Asfalt har mere end 10 års erfaring med at bygge indkørsler adskillige steder med forskellige behov. Her kan du se nærmere på, hvordan vi hjælper de forskellige kunder med deres projekter, så det virkelig fungerer og hænger sammen i deres hverdag.  

Kom sikkert hjem

Når du er privat, har du en særlig idé om, hvordan dit hjem skal hænge sammen og se ud. Her hører indkørslen med. Den skal helst se pæn ud, uden at den går ned på sikkerhed for både føreren af bilen og de, der bor i området. Dernæst kommer det an på, hvilket udtryk du foretrækker. Skal indkørslen holdes simpel med et solidt lag asfalt? Skal den i stedet have et mønster med forskellige slags fliser? Eller er det måske en helt tredje løsning, du søger? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, så du både kan komme sikkert hjem og nyde udseendet af det.

Plads til alle i virksomheden

I de fleste virksomheder er det at foretrække, at der er mulighed for parkering, og at der selvfølgelig er masser af plads til både firmabiler og medarbejdernes biler. LT Asfalt har også ekspertise i parkeringspladser, som du kan læse mere om her. Det nytter til gengæld intet, at parkeringspladsen er fin, hvis indkørslen er for smal i forhold til bilerne, der skal passere igennem den. Dette og mange andre opgaver vedrørende indkørsler er heldigvis noget, du kan tage en god snak med os om. Sikkerhed er en af vores største prioriteter, og jo bedre forhold du og dine medarbejdere har, jo bedre. Kontakt os gerne, så vi kan finde ud af, hvad der er bedst for netop din virksomhed.

Hjælp til offentlige institutioner

En af de kundetyper, vi også kan hjælpe, er offentlige institutioner – og det gælder uanset hvilken type institution, der er tale om. Vi tager højde for, hvem der kommer der hver eneste dag, hvem der skal være plads til og selvfølgelig at lave indkørslen efter de behov, som institutionen har brug for. Offentlige institutioner ligner sjældent hinanden, og derfor skræddersyer vi løsninger, der passer til hver enkelt institution. Med viden om institutionens ønsker og mål kan vi med snilde skabe en indkørsel, som fungerer for alle parter.

Ekspertviden til tjeneste

LT Asfalt arbejder med belægning af veje, stier, stribearbejde og en masse andet. Vi kan garantere ekspertviden og et højt serviceniveau for alle vores kunder. LT Asfalt står klar til at hjælpe dig. Vi har bred viden om materialevalg, skitseringer, indhentning af godkendelser og meget mere. Du kan blive lige så meget eller lidt involveret i projektet, som du har lyst til: Vi kan stå for det hele, så du kan læne dig tilbage og nyde vores hjælp, eller du kan involvere dig til det punkt, du kan og har lyst til, og derved få os til at visualisere din drøm. Vores mål er på bedste vis at give dig det færdiglavede projekt, som du mangler og drømmer om.

Du kan altid kontakte os selv eller blot udfylde kontaktformularen ude i siden. Så kan vi kontakte dig og snakke om et tilbud.