Mere om os

LT Asfalt har flere års erfaring med at lægge asfalt på mange forskellige områder og for mange forskellige kunder. Læs mere her om hvordan vores asfaltfirma hjælper vores kunder trygt gennem deres forskellige projekter ved at skabe et godt og sikkert fundament, som holder på den lange bane.  

En del af en større gruppe

LT Gruppe er en virksomhed med flere underafdelinger: Anlæg, Maskinudlejning, Sten og Grus, VVS og Kloak og selvfølgelig Asfalt. Dette har flere fordele for dig som kunde, da du netop kan få fat i den afdeling, som specialiserer sig for lige præcis dit projekt. Hos LT Asfalt arbejder vi med belægning af veje, stier, stribearbejde og en masse andet. Vi kan garantere ekspertviden og et højt serviceniveau for alle vores kunder.

Vi baner vejen for dig

Udover at kunne lappe vejens huller og andre skader har LT Asfaltfirmaet ekspertise i at lægge veje og stier med dertilhørende striber, så det er nemt for dig at færdes i det pågældende område. Som firma har vi adskillige projekter stående på vores cv, som både inkluderer cykelstier og at lave veje, som skaber sikker trafik og de bedste måder at færdes på udenfor – både offentlige steder og på din private grund. Du kan læse mere om vores arbejde med indkørsler her.

Tid til leg og spil

Vores arbejde som asfaltfirma inkluderer også kreative aspekter. Som et eksempel arbejder vi med forskellige projekter som legepladser, multibaner og skaterbaner. Det kreerer masser af muligheder for virkelig at tænke ud af boksen og udnytte det asfalterede område bedst muligt. Der skal være plads og tid til at lege og spille, uanset om man er barn eller voksen, og det er noget, vi tager højde for, når vi arbejder med projekter som disse.

Hvad vi kan tilbyde dig

Med mere end 10 års erfaring står LT Asfaltfirmaet klar til at hjælpe dig. Vi har bred viden om materialevalg, skitseringer, indhentning af godkendelser og meget mere. Du kan blive lige så meget eller lidt involveret i projektet, som du har lyst til: Vi kan stå for det hele, så du kan læne dig tilbage og nyde vores hjælp, eller du kan involvere dig til det punkt, du kan og har lyst til, og derved få os til at visualisere din drøm. Det gælder uanset, om du er privat, i en erhvervsmæssig kontekst eller er en del af en forening. Vores mål er på bedste vis at give dig det færdiglavede projekt, som du mangler og drømmer om.

Du kan altid kontakte os selv eller blot udfylde kontaktformularen ude i siden. Så kan vi kontakte dig og snakke om et tilbud.