Ny asfaltafdeling på Fyn og i Jylland

Hos LT Asfalt er vi konstant i udvikling, og nu har vi udvidet vores forretning med en afdeling i Aabenraa, som skal dække Fyn og Jylland. Det er vigtigt for os, at vi er fysisk til stede i lokalområdet, så vi fortsat er fleksible og løsningsorienterede.

Et stærkt team af lokale asfaltmedarbejdere

Vi holder til på Kathale 36 i Aabenraa, og til at starte med beskæftiger vi 12 lokale asfalt-medarbejdere. Det er er en stor fordel for os, at vores medarbejdere er lokale, da det i mange tilfælde skaber en anden tryghed for vores kunder, når de møder folk, der er fra samme område. Det er også med til at skabe et professionelt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder.

Vores asfaltører har mange års erfaring inden for faget, derfor har de også mulighed for at løse alle typer af asfaltopgaver, som eksempelvis:

  • Asfaltering af parkeringsplads
  • Asfaltering af vej og sti
  • Asfaltering af kabelrender
  • Lapning af huller
  • Stribearbejde.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi dækker Fyn og hele Sønderjylland

Vi har valgt at placere vores afdeling i Aabenraa, fordi det derfra er muligt at lægge asfalt fra Sønderjylland til Århus samt på Fyn. Vi dækker bl.a. Trekantsområdet, Fredericia, Vejle, Aabenraa, Århus og hele Fyn.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan løse din asfaltopgave effektivt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.