Vores nye hjemmeside er lanceret

Nu er vores nye hjemmeside lanceret, og vi har længe glædet os til dagen, hvor I kan se resultatet. Vi har set frem til at dele den nye side med jer, fordi den blandt andet gør det nemmere, for dig som besøgende, at få overblik over, hvilke typer opgaver vi kan løse inden for asfaltering og stribearbejde.

Du kan som vores nuværende eller kommende kunde, samarbejdspartner eller anden interessent få kontakt til os gennem siden, ved at udfylde vores kontaktformular. Du kan læse om vores ydelser og få overblik over vores kompetencer, samt finde andre praktiske oplysninger. Alt sammen kan ske, når det passer dig, fordi vi har gjort det muligt for dig at besøge vores virksomhed online.

Kunder og kvalitet er i fokus

Vi udfører alle typer af asfaltarbejde, fordi det er vigtigt for os at yde den bedste service til vores kunder. Det kan vi kun gøre, ved at have fokus på at levere asfaltarbejde af høj kvalitet hver gang.

Du kan som vores kunde altid regne med, at vi overholder de aftaler, vi i fællesskab indgår, som blandt andet vedrører deadlines og detaljer om selve opgaven.

Det er op til dig, hvor meget du ønsker at involvere dig, fordi vi har erfaring med både at tage hele styringen og samarbejde med kunder om skitseringen og planlægningen af den endelige løsning. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele vores samarbejde, fordi det skaber tryghed og tillid mellem os.

Det var også vigtigt, at hjemmesiden afspejler os som virksomhed, hvor professionalisme, kvalitet og stor præcision vægter højt. Det er blandt andet noget af det, som kendetegner vores måde at arbejde på, og du kan altid bruge os som din fagmand inden for alle typer af asfaltarbejde.

Hjemmesiden er designet og udviklet af et webbureau

Vores kompetencer er inden for asfaltarbejde og ikke webudvikling, hvorfor vi ikke tvivlede på at lade et webbureau tage sig af den opgave. Vi valgte webbureauet Layback, fordi de havde stort fokus på, hvad det var, vi havde brug for, så vi endte med en løsning, der matcher vores behov.

Tag et kig på hjemmesiden og se resultatet af vores samarbejde.