Asfalt Priser

Hos LT Asfalt går vi op i, at pris og kvalitet hænger sammen. I modsætning til hvad man skulle tro, er der ikke en facitliste over, hvad en opgave koster. Det er meget individuelt, og derfor tilpasser vi prisen til den enkelte opgave. Hvordan kan det være? Du finder forklaringen her.

Individuel pris

Der findes ikke den opgave, vi ikke kan klare, og vi sørger altid for at inkludere dig i beregningen af prisen på dit projekt. Men hvad spiller egentlig ind på prisen? Hver opgave er forskellig og kræver derfor individuel vurdering. Nogle tror, at når man har med asfalt at gøre, så afhænger prisen udelukkende af, hvor stort et område der skal repareres eller laves. Men der er meget mere i det end dét.

Ting, der kan have indflydelse på prisen kan være:

  • Tilkørselsforhold
  • Vandløb i nærheden
  • Bygningerne på området
  • Formen på området, der skal laves
  • Tidspunkt
  • Trafik i området

Beregning af priser og tilbud

Prisen på asfalt kan altså variere meget fra opgave til opgave, mere end man umiddelbart skulle tro. Lad dog ikke de ovenstående omstændigheder, der skal tages med i beregningen, bekymre dig: Vi skal nok finde en pris, som både passer til dine ønsker og din pengepung, for vi kan heldigvis altid tale om dit projekt efter en vurdering af omfanget og på den måde finde et godt tilbud til dig.

God, solid belægning

Til gengæld kan du – uanset prisen – være sikker på at få en god, solid belægning på det pågældende område. Belægningen holder i mange år, og asfalt er derfor en af de bedste løsninger indenfor belægning. Husk desuden aldrig at bruge kold asfalt – det hærder ikke og bliver sjældent ret godt. Og når det først er gået så galt, skal du alligevel have fagfolk som LT Asfalt ud for at se på problemet.

Kontakt i stedet os til at begynde med. Sammen kan vi finde en god pris på din opgave, som bliver løst lige nøjagtig, som du fortjener det.

Vejen til prisen

Vejen til prisen er faktisk lettere og knapt så snørklet, som du måske tror. Selvom mange elementer i området spiller ind på det, der skal laves, behøver det ikke være en udfordring at få et godt tilbud på plads. LT Asfalt kan nemt og hurtigt finde en god pris og en god løsning til din opgave. Vi råder derfor alle vores kunder til at benytte én af følgende fremgangsmåder for at få hjælp til deres opgave:

  • Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter dig.
  • Send os en mail, hvor du beskriver projektet (med billede).
  • Ring til os og beskriv projektet.

I alle tilfælde sørger vores professionelle rådgivere for at vejlede dig mod det bedste resultat og den nødvendige viden om tilgang, omfang og pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.