Minimal vedligholdelse med en asfalteret indkørsel

Det er en populær og effektiv løsning at have en asfalteret indkørsel, fordi det er den mest optimale belægning at køre på, og det kræver som udgangspunkt ingen vedligeholdelse.

Hos LT Asfalt har vi blandt andet specialiseret os i mindre asfaltopgaver, som eksempelvis indkørsler. Vi ved, det er vigtigt, at resultatet lever op til dine forventninger, så du opnår en funktionel, jævn og flot overflade, uanset om du er privatperson, virksomhed eller offentlig institution.

Hvad koster en asfaltindkørsel?

Alt efter indkørslens størrelse vil vi beregne en pris på hvad det vil koste at etablerer en indkørsel, så når I har kontaktet os og vi er blevet enige om opgaven, vil vi med det samme sørge for at I får en pris på hvad jeres koster. Vi er meget konkurrencedygtige når det kommer til indkørsler og vi kan altid finde en pris der passer i dit budget og kvaliteten er altid den bedste. Læs mere om vores priser her.

Hvad er fordelene ved en indkørsel i asfalt?

  • En indkørsel i asfalt er lavet i et materiale der gør at det holder i meget længere tid.
  • Det er væsentligt nemmere at vedligeholde end f.eks. fliser.
  • Kommer der slitage er det nemt at udbedre.
  • Støjniveauet er lavere når du kører på asfalt.

Et samarbejde med dine ønsker i fokus

Både før og under et samarbejde lægger vi stor vægt på at lytte til, hvad du har behov for. Vores mål er at levere netop den løsning, du har brug for, hvorfor vi tager udgangspunkt i dine behov. Du har mulighed for at være så involveret, som du ønsker. Det er op til dig, om du overlader al planlægning, skitsering og konstruktion til os, eller om du selv har ideer til, hvordan det endelige resultat skal være.

Kvalitet og gennemsigtighed

Som vores kunde vil du opleve, at vi arbejder med stor gennemsigtighed, så du hele tiden kan få adgang til relevant dokumentation og vores kvalitetskontrol. Vi ønsker på ingen måde at skjule noget for dig, hvorfor vi inddrager dig løbende i hele processen. Du vil få en professionel gennemgang af projektet, inden vi går i gang med arbejdet, så vi er sikre på, at vores forventninger stemmer overens.

Vi har stor erfaring når det gælder både etablering af indkørsler hos private og til erhverv, vi har specialister der har sat sig godt ind i regler og krav der er fra vejdirektoratet samt de enkelte kommuner, og den specialisterfaring får du med oven i når du indgår et samarbejde med LT asfalt.

Vi vil altid hjælpe og vejlede dig til den bedste løsning, så du får det, du har brug for.