Opkørselsrampe til indkørsel

De fleste huse, vaillaer og erhvervsgrunde har en indkørsel, hvor køretøjet gør sin entre. Indkørsler belagt med asfalt bliver bliver mere og mere eftertragtede, fordi ejerne finder ud af, at vedligeholdelse af asfalt er langt minimal. Derudover findes asfalt i flere farver og strukturer, der kan imødekomme de flestes behov.

Asfalt til din ind- og opkørsel

LT Asfalt lægger hver måned en lang række asfalterede indkørsler. Både farve og struktur kan tilpasses i flere nuancer og former. Uanset hvordan vejen til dit hjem eller din virksomhed former sig efter underlag og terræn, så sørger LT Asfalt for, at din nye indkørsel former sig efter dit behov.

Opkørsler ses som en naturlig del af højtliggende bygninger. Foruden tilpasning til dit behov for farve, form og flugt, sørger vi for, at belægningen er af højeste kvalitet. Du kan derfor forvente en asfaltbelægning, der holder de næste mange år frem.

Reparation af ind- og opkørsel

Reparation af asfaltbelagte ind- og opkørsler er langt mindre krævende end andre former for belægninger. Vi fortæller gerne mere om vores procedure for reperation for lige præcis din ind- eller opkørsel, så tag endelig kontakt til os.

Kontakt LT Asfalt

Kontakt LT Asfalt, hvis du vil høre mere om tilgang, omfang og pris.

Vi lytter, rådgiver og udfører alt arbejde, der har med asfalt at gøre!