Erfaring kombineret med professionalisme

Mere end 10 års erfaring med asfaltering gør os til en perfekt samarbejdspartner, når der skal repareres veje eller lægges helt ny asfalt. Du bestemmer helt selv, hvor meget du ønsker at involvere dig i projektet.

Vi lytter til dine ønsker

Vi har stor ekspertise og står gerne for alt det praktiske omkring materialevalg, skitseringer og indhentning af godkendelser. Men du er også velkommen til at sidde med ved bordet og have indflydelse eller komme med dine egne tegninger for, hvordan du ønsker, at projektet skal forløbe.

Det er helt op til dig, om du vil deltage aktivt og påvirke beslutningerne, eller om du foretrækker at overlade dem til vores eksperter, så du kan bruge tiden på noget andet.

Uanset hvor meget du er involveret, kan du altid kontakte os og høre, hvordan projektet skrider frem. Vi lægger vægt på at have en åben dialog med vores kunder, så begge parters forventninger altid er afstemt.

På den måde har vi lettere ved at sikre os, at vi følger kundens ønsker så nøje som muligt. Det giver også en tryghed for kunden at kunne følge med i projektet – hele vejen fra den indledende skitse til asfalteringen er udført inden for aftalt tid, og alle er tilfredse med resultatet.

Asfalt firma med fokus på detaljer

Vi er et asfalt firma som har en masse erfaring kombineret med fokus på detaljer. Vi leverer et detaljeret – og struktureret arbejde under hele arbejdsprocessen. Fra det øjeblik du kontakter os, så vil vi stå til rådighed med vejledning og svar, hvis det skulle være en nødvendighed.

Vi vægter altid kvaliteten højest indenfor både det private og erhvervsmæssige arbejde, vi udfører. Vi er et stærkt team som holder fokus på de opgaver, som vi bliver stillet overfor. Vi arbejder altid hen imod resultater, som lever op til det som efterspørges af dig som kunde. Efterfølgende følger vi altid nøje planen, der er sat op mellem os og dig som kunde.

Det har stor betydning for os som asfaltfirma, at den asfalt som vi lægger på vejene, er asfalt som holder. Med den ekspertise og erfaring vi har, så kan vi tilbyde en masse forskellige typer af asfaltering. Med for eksempel drænasfalt og glatte overflader kan vi få mere beskyttet asfalt og forbigå ujævnheder og bump. Læs mere om de arbejdsopgaver, vi udfører her.

Asfalt firma i høj kvalitet

Hos LT Asfalt har vi udført arbejdsopgaver og projekter flere steder i landet, lige fra vedligeholdelse af parkeringspladser til større motorveje.

Vi er et asfalt firma, der leverer kvalitet og håndterer selv de sværeste belægningsudfordringer. Sikkerhed er en af de ting, vi prioriterer højt. Opmærksomhed på sikkerheden i de omgivelser vi befinder os i, er et vigtigt aspekt i vores arbejde.

Vi er et professionelt asfalt firma som altid holder øje med sikkerheden, således at vores medarbejdere og offentligheden ude i trafikken kan føle sig trygge rundt i de omgivelser, hvor arbejdet udføres.

Uanset hvad dine ønsker og tanker indebærer indenfor selve asfalteringen, så kan vi som asfalt firma forsikre dig om, at vi altid bestræber os på at se dine behov blive opfyldt. De avancerede maskiner som vi bruger, er designet til at få arbejdet udført så effektivt som muligt. Vi er et asfalt firma som altid står klar til at udføre den opgave, som du står inde med. Kontakt os allerede idag.

Afdeling på Sjælland samt Fyn og Jylland

Hos LT Asfalt har vi vores hovedkontor i Havdrup (Sjælland), men også en afdeling i Aabenraa (Jylland). Det er nemlig vigtigt for os at være til stede i lokalområdet, hvor vi udfører diverse asfaltopgaver. Vores afdeling i Jylland tager sig også af alle opgaver på Fyn.

På begge vores pladser har vi fuldt udstyr til at løse alle opgaver inden for asfalt, som parkeringspladser, småveje, render, huller m.m.

Vi er altid klar ved telefonen, på mail eller på Facebook, hvis du har spørgsmål – kontakt os i dag.

Konkurrencedygtige priser

Den konkurrencedygtige pris sikrer vi dig ved at finde mest muligt materiel og knowhow i vores egen virksomhed. Det sænker priserne, når vi selv kan levere varen i stedet for at skulle ud til eksterne leverandører eller rådgivere.

Er du interesseret i prisen på en specifik opgave, så ring eller skriv til os med din forespørgsel.