Asfalterede vejbump øger trafiksikkerheden

Vejbump er en effektiv måde at skabe mere tryghed i trafikken, fordi de har til formål at virke hastighedsnedsættende og dermed skabe en naturlig regulering af farten. Ofte ses det på villaveje, parkeringspladser, i nærheden af skoler eller andre steder, hvor der ønskes en lavere hastighed, med henblik på at øge sikkerheden i området.

Fordelen ved asfalterede vejbump er, at de ikke er til unødig gene for de bilister, der overholder fartgrænsen, men de vil påvirke de trafikanter, der ikke gør. Ud over det er nogle af de mange fordele ved asfalt vejbump:

  • Den er permanent og kan derfor ikke flyttes
  • Har en præventiv effekt
  • Skaber tryghed i trafikken
  • Er ikke til gene for cyklister

Vi kan udføre stribearbejde i forbindelse med vejbumpene, så der kommer tydelige markeringer på asfalten. Det er også med til at øge sikkerheden på vejene.

Hvad er reglerne for vejbump og hvordan kommer man i gang?

  • Vejbump skal være godkendt til hastigheden på vejen.
  • Vejbump skal altid godkendes af politiet, det gælder alle hastighedsdæmpende foranstaltninger. Alt efter vor jeres vejbump skal være.

Når man vi have installeret vejbump på sin vej er det altid en god idé at snakke sammen med sine naboer og kigge på hvad reglerne er for vejbump.

Fremgangsmåde når du skal have installeret vejbump:

  • Snak sammen med dine naboer, hvis I er flere på vejen.
  • Bliv enige om en idé til vej bump.
  • Få godkendt din idé hos kommunen.
  • Kontakt LT Asfalt, så vi kan hjælpe jer med at udføre ideen.

Vejbump og legepladser

Vi laver både vejbump og legepladser, og vil du gerne have lavet det i en kombination så er der rig mulighed for det. Når der er vejbump i nærheden af en legeplads, er det med til at øge trafiksikkerheden og sætte hastigheden ned.

Hvad koster vejbump?

Det kan være svært at give en præcis pris på en hjemmeside, men når i har kontaktet os og vi er blevet enige om opgaven, vil vi med det samme sørge for at i får en pris på hvad jeres vejbump koster. Vi er meget konkurrencedygtige når det kommer til vejbump, og vi kan altid finde en pris der passer i dit budget og kvaliteten er altid den bedste. Læs mere om vores priser her

Rådgivning vedrørende vejbump

Vi har sat os grundigt ind i alle reglerne for vejbump, så syntes du at det kan være svært at finde ud, hvad man må og ikke må, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores specialister har mange års erfaring og har prøvet at hjælpe mange med rådgivning vedrørende vejbump og at anlægge vejbump, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Præcis og detaljeorienteret udførelse

Hos LT Asfalt har vi høje krav til vores asfaltering, fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. En af vores vigtigste opgaver er at sikre, at du er tilfreds med det resultat, vi leverer til dig. Vi lægger derfor stor vægt på præcis udførelse, hvor vi har fokus er på de mindste detaljer, så det endelige resultat lever op til både de lovmæssige krav og vores egne høje standarder.

Du kan styre hvordan vores samarbejde skal forløbe. Ønsker du, at vi skal tage styringen og kigge på de forslag, som din rådgover har lavet, klarer vi det.

Vi leverer altid vores arbejde til tiden og til den aftalte pris, så du ikke skal bekymre dig om uventede overraskelser i løbet af arbejdsprocessen.

Kontakt LT Asfalt, hvis du vil høre mere.
Vi lytter, rådgiver og udfører indenfor alt, der har med asfalt at gøre!