Asfaltarbejde til alle behov

En jævn vej eller sti gør hele turen lidt mere behagelig og sikker, fordi du ikke oplever pludselige bump eller huller i vejen, som du skal manøvre udenom. For at du opnår det bedste og mest optimale resultat, kræver det konkret skitsering og planlægning samt præcis opmåling og udførelse.

Kvalitetssikring og høje standarder

Hos LT Asfalt går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, fordi resultatet skal leve op til vores høje krav og standarder. Du vil altid opleve, at vi overholder deadlines, så du ved, hvad du har at regne med.

Vi udfører alt arbejde inden for asfaltering af eksempelvis villaveje, hovedveje, stier, cykelstier, med henblik på at dække netop dit behov. Vi lægger vægt på at skabe en tæt dialog, når vi starter et samarbejde, fordi vi ønsker, at du skal være tryg gennem hele processen.

Derfor har du også mulighed for at involvere dig, når du ønsker det. Vi har kunder med høj involvering, der har ideer og kommentarer til, hvordan det endelige resultat skal være. Samtidig har vi andre kunder, der har det bedst med at overlade alt fra planlægning til konstruktion til os.

Drænasfalt

I de områder, som er særligt udsatte under eksempelvis skybrud eller generelt kraftigt regnvejr, lægger vi vores nye drænasfalt. Det er en asfalt, der hjælper med at lede regnvandet ned til et underlag af grus, der er beregnet til at optage store mængder af vand.

Bred viden og mange års erfaring

LT Asfalt har medarbejdere med over 10 års erfaring inden for asfaltering af blandt andet alle typer veje og stier. Du kan trygt overlade asfaltarbejde til os, fordi vores brede knowhow og mangeårige erfaring sikrer en vej eller sti af høj kvalitet, som holder i mange år.

Selvom vi har lagt asfalt på mange veje, lægger vi stor vægt på at lytte til dig og dine ideer. Vi udfører et stykke arbejde for dig, hvorfor det er altafgørende, at du har indflydelse på, hvordan slutresultatet bliver, hvis du ønsker det.

Du vil få en professionel gennemgang af opgaven, hvor du samtidig har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du mangler svar på. Vi vil altid rådgive dig, så vi ved, at du står tilbage med en vej eller sti, der lever op til de generelle krav og dine forventninger.