Skab gode parkeringsmuligheder med en asfalteret parkeringsplads

En parkeringsplads er uundværlig for rigtig mange virksomheder, offentlige institutioner, grundejerforeninger osv., fordi det skaber struktur og mindsker risikoen for kaos, når mange biler er samlet på ét sted. Det er en lettelse, når medarbejdere eller beboere ikke skal bekymre sig om, hvorvidt de kan finde en plads, eller de skal bruge tid på at køre rundt efter en.

Vi har hos LT Asfalt mangeårig erfaring med at asfaltere parkeringspladser, uanset om det er etablering af en ny, udvidelse af den nuværende eller opfriskning af den gamle. Vores kompetente medarbejdere har mere end 10 års erfaring, så du er sikret et resultat, der holder i mange år og som lever op til vores høje krav og standarder.

Vi lytter til dine behov

Det er vigtigt for os, at du som kunde er tryg gennem hele processen, hvorfor vi lægger stor vægt på, at vi har en tæt dialog fra starten. På den måde sikrer vi, at vores forventninger stemmer overens, inden vi begynder arbejdet.

Du vil opleve gennemsigtighed gennem hele vores arbejdsproces, og det er op til dig, hvor meget du ønsker at involvere dig. Vi har kunder, som har det bedst med at overlade hele arbejdet til os i forbindelse med skitsering, planlægning og udførelse, hvorimod andre har ideer og holdninger til, hvordan slutresultatet skal se ud. Du kan løbende få adgang til den mængde dokumentation, du ønsker, så du hele tiden er informeret om status.

Vi overholder vores aftaler

Hos LT Asfalt er det altafgørende for os, at vi overholder vores aftaler og leverer et færdigt arbejde til den aftalte tid og pris. Vi ser det ikke som holdbart, hvis du ikke ved, hvornår du kan regne med, at vores arbejde er færdigt.

Vi tilbyder naturligvis afstribning med stor præcision, så der bliver skabt overskuelighed og struktur på parkeringspladsen.