Skab gode parkeringsmuligheder med en asfalteret parkeringsplads

En parkeringsplads er uundværlig for rigtig mange virksomheder, offentlige institutioner, grundejerforeninger osv., fordi det skaber struktur og mindsker risikoen for kaos, når mange biler er samlet på ét sted. Det er en lettelse, når medarbejdere eller beboere ikke skal bekymre sig om, hvorvidt de kan finde en plads, eller de skal bruge tid på at køre rundt efter en.

Vi har hos LT Asfalt mangeårig erfaring med at asfaltere parkeringspladser, uanset om det er etablering af en ny, udvidelse af den nuværende eller opfriskning af den gamle. Vores kompetente medarbejdere har mere end 10 års erfaring, så du er sikret et resultat, der holder i mange år og som lever op til vores høje krav og standarder.

Hvad koster det at etablere en parkeringsplads?

Alt efter parkeringspladsens størrelse vil vi beregne en pris på hvad det vil koste at etablerer en parkeringsplads, så når I har kontaktet os og vi er blevet enige om opgaven, vil vi med det samme sørge for at I får en pris på hvad det koster. Vi er meget konkurrencedygtige når det kommer til parkeringspladser, og vi kan altid finde en pris der passer i dit budget og kvaliteten er altid den bedste. Læs mere om vores priser her.

Hvilke krav er der til parkeringspladser:

Ofte opstiller de forskellige kommuner krav til mængden og størrelsen af parkeringspladser, hvad enten det er til butikker, butikscentre, arbejdspladser, lejligheder eller uddannelsesinstitutioner.

  • Hvis parkeringspladsen er til erhverv, så laves kravene oftest ud fra m2 etageareal. Dog ikke hoteller, her regner man ud fra hvor mange værelser der er.
  • Hvis parkeringspladsen er til boliger, udregnes det oftest pr. bolig, men der kan være stor forskel på, hvilken slags bolig det er.

Der er også forskellige krav til, hvor stort et brugsareal en handikapplads f.eks. skal have og hvor langt den må være fra indgangen.

Helt almindelige parkeringspladser har vejdirektoratet også krav til, hvor lange og brede de skal være, og at de skal være ekstra brede til familier. Men oftest er det de enkelte kommuner der opsætter reglerne.

Etablering af parkering på privatgrund:

Her gælder der nogle andre regler som også skal overholdes og det kan i nogle tilfælde være nødvendigt med en tilladelse.
Men hvis du vælger at arbejde sammen med LT asfalt om etablering af parkeringspladser, uanset og det er privat eller til erhverv så får du også vores ekspertise med, og vi skal nok sørge for at være med ind over og rådgive så dit byggeprojekt overholder alle krav og regler der inden for etablering af parkeringspladser.

Vi lytter til dine behov

Det er vigtigt for os, at du som kunde er tryg gennem hele processen, hvorfor vi lægger stor vægt på, at vi har en tæt dialog fra starten. På den måde sikrer vi, at vores forventninger stemmer overens, inden vi begynder arbejdet.

Du vil opleve gennemsigtighed gennem hele vores arbejdsproces, og det er op til dig, hvor meget du ønsker at involvere dig. Vi har kunder, som har det bedst med at overlade hele arbejdet til os i forbindelse med skitsering, planlægning og udførelse, hvorimod andre har ideer og holdninger til, hvordan slutresultatet skal se ud. Du kan løbende få adgang til den mængde dokumentation, du ønsker, så du hele tiden er informeret om status.

Vi overholder vores aftaler

Hos LT Asfalt er det altafgørende for os, at vi overholder vores aftaler og leverer et færdigt arbejde til den aftalte tid og pris. Vi ser det ikke som holdbart, hvis du ikke ved, hvornår du kan regne med, at vores arbejde er færdigt.

Vi tilbyder naturligvis afstribning med stor præcision, så der bliver skabt overskuelighed og struktur på parkeringspladsen.