Nyanlæg og asfaltreparationer

Hos LT Asfalt ApS udfører vi både nyanlæg og asfaltreparationer, og vi tilbyder specialiserede løsninger til den lille lapning og til de helt store opgaver.

Vi tilbyder asfaltering på Sjælland og øerne og hjælper både på dagsbasis og med projekter, der strækker sig over en længere periode. Du bliver mødt med professionalisme, grundig rådgivning og et højt serviceniveau.

Når det kommer til asfaltering, er der aldrig to opgaver, der er ens. Det har givet os en bred erfaring, som vi trækker på, når vi udfører asfaltering for dig.

Store og små asfaltopgaver

Vi hjælper med alle typer af asfaltering og kan håndtere både store og små opgaver. Vi tilbyder altid vores ekspertviden og yder en god service i arbejdet med at finde den bedste løsning til netop din opgave. Med over 10 års erfaring er vi specialister i skræddersyede løsninger inden for asfaltering og vedligeholdelse.

Vores arbejdsområder dækker blandt andet asfaltering af veje – fra den lille private indkørsel til sommerhuset og til det store asfalteringsarbejde med nye, større veje. Er der begyndt at opstå huller eller forsænkninger med generende vandpytter, så hjælper vi selvfølgelig også med fræsning af den gamle aftalt og reparationer, så vejen igen bliver plan og behagelig at køre på.

På udsatte vejstrækninger hjælper vi med stribearbejde og vejbump, som kan nedsætte risikoen for trafikuheld. Og i områder, der oplever problemer med skybrud, kan vores nye drænasfalt hjælpe til at lede regnvandet ned til et underlag af grus, der kan optage særligt store mængder vand.

Du kan få løst opgaver inden for blandt andet:

Vi tager altid en tæt dialog, så du som kunde har adgang til personlig rådgivning og får den helt rette løsning til din opgave. Så har du særlige krav til asfalteringens holdbarhed, belægning eller farve? Vi lytter til dine idéer og inviterer dig til at sidde med ved bordet, når arbejdet skitseres og planlægges.