Lad asfalten skabe mulighederne

Asfalt skaber mange muligheder for udfoldelse, som kan kombinere sjov med læring, hvis det vel at mærke er lagt af personer, der ved, hvad de laver. For at skabe et resultat af høj kvalitet kræver det, at diverse opmålinger er korrekte og foretaget med stor præcision. Det er noget, vi hos LT Asfalt vægter højt, fordi det har enorm betydning for det endelige resultat.

Hos LT Asfalt har vi bred erfaring med asfaltopgaver som asfaltering af legepladser, multibaner, skateboardbaner mv. Uanset om du har behov for at få lagt ny asfalt eller lappet huller i den eksisterende, kan vi klare arbejdet for dig.

Vi lytter til, hvad du gerne vil opnå, så vi sikrer, at resultatet bliver, som du havde forestillet dig. Desuden har du altid mulighed for at få hjælp og rådgivning af os gennem hele processen, så du føler dig tryg og velinformeret om vores arbejdet.

En multifunktionel legeplads med mange muligheder

En legeplads skal indbyde til, at både store og små kan bruge mange timer ude i den friske luft under optimale forhold. Det kræver blandt andet, at underlaget er tilpasset den enkelte aktivitet på legepladsen, så de bedste og mest optimale forudsætninger for nogle sjove timer bliver skabt.

Asfalten kan bidrage til at opdele legepladsen i forskellige områder ved at farve dele af  den, så der kan leges “Jorden er giftig”, eller der kan optegnes et vejnet, som gør det muligt for børnene at lære om basale regler i trafikken. Desuden kan der lægges asfalt under gyngerne eller andre steder, du har brug for det.

Multibaner

En multibane skaber mange muligheder for, at både store og små kan hygge sig med eksempelvis fodbold, hockey eller andre former for boldspil. Det er en effektiv måde at samle flere aktiviteter på samme bane, så børnene kan skifte aktivitet uden at skulle flytte sig fra sted til sted.

Vi sikrer, at asfalten er jævn med henblik på at gøre det mere sikkert for de personer, der løber rundt på den. Formålet er at minimere risikoen for, at brugerne kommer til skade.

Skaterbaner

En skaterbane er en oplagt måde at kombinere sjov og fysisk aktivitet, fordi der er mulighed for at køre på cykel, skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. Der kan bygges forskellige typer af ramper, der henvender sig til nybegyndere, øvede og eksperter, som udfordrer kørende på deres niveau.

Asfaltarbejdet er altafgørende, fordi det kan have konsekvenser, hvis ikke det er udført med stor præcision. Vi sikrer, at overfladen er jævn og optimal at køre på for de forskellige skatere.