Permeabel asfalt

Permeabel betyder gennemtrængelig, hvilket forklarer funktionen ved permeabel asfalt, der med andre ord betegnes som drænasfalt. Som navnet antyder, er drænasfalt en nyligt udviklet type asfalt, der hjælper veje og andre asfaltbelagte flader fri for vand.

Asfalt uden problemer

Vand på vejene er især problematiske i henhold til glat føre. Derudover bliver den ordinære asfalt typisk ødelagt af regnvand, der ligger i pytter eller på overfladen over længere tid. Det bliver især problematisk, når bilister bliver udsat for ujævne underlag. Derudover kræver det mange ressourcer til reperationer, hvis udsatte asfaltbelægninger ødelægges jævnligt.

Det kan derfor være en god idé at overveje drænasfalt, næste gang du skal have asfalteret en vej eller et udsat område.

Kvalitetssikret asfalt

Drænasfalten er ikke blot en fiks idé. Det er en innovativ tilgang til belægning af områder, der udsættes for meget regn. Det viser sig, at drænasfalt fungerer upåklageligt, og det hjælper desuden også på ting som oversvømmede kloakker. Vandet siver nemlig direkte ned gennem asfalten til den underliggende grund. Vandet siver dermed ikke ud i siderne og ned i kloakkerne.

Asfalten er desuden testet og brugt ved eksempelvis lufthavne og motorveje, der jævnligt udsættes for ekstreme tyngder. Resultatet viser, at drænasfalten magter de tunge køretøjer på niveau med ordinær asfalt.

Kontakt LT Asfalt

Kontakt LT Asfalt, hvis du vil høre mere tilgang, omfang og pris på drænasfalt til din asfalteringsopgave.

Vi lytter, rådgiver og udfører alt arbejde, der har med asfalt at gøre!