Øg sikkerheden med stribearbejde

Afmærkninger på vejen skaber ikke kun et overblik for bilister, cyklister og alle andre, som bevæger sig i trafikken, men det har også betydning for trafiksikkerheden. Den bliver markant forringet, hvis der mangler afmærkninger, de nuværende striber er nedslidte eller på anden måde er mangelfulde.

Det er vigtigt for os hos LT Asfalt, at bidrage til øget trafiksikkerhed, så vi får skabt de mest optimale forhold for alle os, der bevæger os i trafikken, uanset om det er i bil, på knallert, cykel eller gåben. Vi udfører stribearbejde på alle typer af asfalt og veje, og arbejdet bliver udført i overensstemmelse med de gældende regler og krav i forbindelse med afmærkninger på veje.

Nye afmærkninger eller genmarkeringer

Hos LT Asfalt har vi erfaring med at lave både nye afstribninger eller optegne eksisterende markeringer på eksempelvis parkeringspladser, villaveje eller andre typer af veje i forbindelse med vejbump eller andre vejchikaner.

Arbejdet bliver udført med stor præcision, fordi striberne blandt andet skal bidrage til øget sikkerhed og overskuelighed. Du vil få tilknyttet vores kompetente medarbejdere til din opgave, som har mere end 10 års erfaring med afstribning af asfalt.

Gennem hele processen vil vi hjælpe og vejlede dig, hvis du har brug for professionel rådgivning, for at sikre, at resultatet bliver af høj kvalitet.