Praktiske opgaver med stor betydning

Hos LT Asfalt kan vi både lave nye asfalteringer og renovere de gamle, så holdbarheden forlænges. Vi har erfaring med revneforsegling, fræsning og lapning af huller på forskellige typer af veje, så vi kan bidrage til at opretholde sikkerheden uanset asfalttypen.

Lapning af huller

Det har stor betydning for sikkerheden på vejen, hvis der er huller eller på anden måde er revner i asfalten. Langt de fleste vælger at køre udenom, men det kan hurtigt skabe en usikker situation, fordi trafikken på vejen eller stien kører som det bør.

Hos LT Asfalt har vi erfaring med at lappe diverse typer af huller, fordi det er med til at øge sikkerheden for alle på vejene eller stierne. Det sikrer, at vejen igen bliver plan og jævn, så der ikke opstår farlige situationer under kørslen. Det gælder uanset om det er på fortovet, cykelstien eller vejen.

Revneforsegling

Revner i asfalten virker umiddelbart ikke som et stort problem, men det kan have negative konsekvenser, hvis ikke det forsegles. En revne gør, at vand kan sive ned i asfalten og skabe fugt, som kan være skyld i, at vejen sprækker endnu mere.

Du kan undgå at stå i den situation, ved at lade os udføre revneforsegling, så vi får stoppet skaden, inden den bliver endnu større.

Fræsning af asfalt

På et tidspunkt vil alt asfalt kræve en renovering, forbedringer eller udvidelser, hvis det skal blive ved med at være sikkert og komfortabelt at køre på. Det kræver en korrekt fræsning af underlaget, hvis asfalten skal kunne lægges jævnt. Alle fræsninger bliver tilpasset den enkelte opgave for at sikre et resultat af den højeste kvalitet.

Hos LT Asfalt har vi mange års erfaring med fræsning, så vi er sikre på, at det bliver præcist og er, som vi vil have det, inden asfalten bliver lagt. Det er vigtigt for os, at alle dele af opgaven lever op til vores høje krav til den endelige løsning.

Undgå kold asfalt

Kold asfalt er et produkt, der kan købes i de fleste byggemarkeder. Det taler til den indre gør-det-selv-mand og -kvinde, men faktum er, at kold asfalt ikke løser dit problem. Kvaliteten af den kolde asfalt dækker hullet i en kort periode, hvorefter asfalten smuldrer væk. Det bliver derfor en større omkostning på længere sigt.

Kontakt vores rådgivning for at høre mere om tilgang, omfang og pris på din asfalteringsopgave.