Lapning af asfalt som holder

Hos LT Asfalt håndterer vi forskellige lapning asfalt løsninger. Vi laver både revneforsegling, fræsning samt lapning af huller.
Med et hold af eksperter er du garanteret et godt resultat af det asfalt, som lægges.

Vi ved lige præcis, hvad der skal til, samt hvilke tiltag der skal i brug for netop de forskellige opgaver, som skal fuldføres. Vi leverer løsninger som både er attraktive og holdbare for det specifikke projekt. Med de mange års erfaring vi har på området, så er vi helt bekendt med, hvad projekterne kræver i form af materialer og har derfor også de helt rette værktøjer klar til at udføre jobbet, før projektet igangsættes.

På den måde er vi altid på forkant med løsningen til opgaven. Med det professionelle mandskab, vi har hos LT Asfalt, så er vores fælles mål altid at stå tilbage med et slutprodukt, som du som kunde kan være tilfreds med. Et slutprodukt, hvor vi vægter kvaliteten og holdbarheden højt.

Praktiske opgaver med stor betydning

Hos LT Asfalt kan vi både lave nye asfalteringer og renovere de gamle, så holdbarheden forlænges. Vi har erfaring med:

  • Revneforsegling.
  • Fræsning.
  • Lapning af huller på forskellige typer af veje, så vi kan bidrage til at opretholde sikkerheden uanset asfalttypen.

Lapning af huller

Det har stor betydning for sikkerheden på vejen, hvis der er huller eller på anden måde er revner i asfalten. Langt de fleste vælger at køre udenom, men det kan hurtigt skabe en usikker situation, fordi trafikken på vejen eller stien kører som det bør.

Hos LT Asfalt har vi erfaring med at lappe diverse typer af huller, fordi det er med til at øge sikkerheden for alle på vejene eller stierne. Det sikrer, at vejen igen bliver plan og jævn, så der ikke opstår farlige situationer under kørslen. Det gælder uanset om det er på fortovet, cykelstien eller vejen.

Revneforsegling

Revner i asfalten virker umiddelbart ikke som et stort problem, men det kan have negative konsekvenser, hvis ikke det forsegles. En revne gør, at vand kan sive ned i asfalten og skabe fugt, som kan være skyld i, at vejen sprækker endnu mere. Så når der opdages at der er revner i asfalten, er det vigtigt at få dem forseglet. I Danmark kan vinteren være hård med frost og det kan få asfalten til at blive endnu mere revnet, og det ender som slaghuller.

Du kan undgå at stå i den situation, ved at lade os udføre revneforsegling, så vi får stoppet skaden, inden den bliver endnu større.

Hvad er fordelene ved at få revneforseglet vejen?

Det er med til styrke asfalten på en vej, så du undgår at der en dag skal lægges ny asfalt, da det sørger for at de største revner bliver holdt i skak.

Hvornår på året er det en god idé at revneforsegle?

LT Asfalt kan hjælpe jer med at revneforsegle hele året rundt, så der er ingen grund til at vente til det f.eks. bliver sommer og det er bedre at få det lavet med det samme, så revnerne ikke bliver større.

Fræsning af asfalt

På et tidspunkt vil alt asfalt kræve en renovering, forbedringer eller udvidelser, hvis det skal blive ved med at være sikkert og komfortabelt at køre på. Det kræver en korrekt fræsning af underlaget, hvis asfalten skal kunne lægges jævnt. Alle fræsninger bliver tilpasset den enkelte opgave for at sikre et resultat af den højeste kvalitet.

Hos LT Asfalt har vi mange års erfaring med fræsning, så vi er sikre på, at det bliver præcist og er, som vi vil have det, inden asfalten bliver lagt. Det er vigtigt for os, at alle dele af opgaven lever op til vores høje krav til den endelige løsning.

Undgå kold asfalt

Kold asfalt er et produkt, der kan købes i de fleste byggemarkeder. Det taler til den indre gør-det-selv-mand og -kvinde, men faktum er, at kold asfalt ikke løser dit problem. Kvaliteten af den kolde asfalt dækker hullet i en kort periode, hvorefter asfalten smuldrer væk. Det bliver derfor en større omkostning på længere sigt.

Kontakt vores rådgivning for at høre mere om tilgang, omfang og pris på din asfalteringsopgave.